У сфері HoReCa спостерігається світова тенденція скорочення штату лінійних співробітників, що дозволяє збільшити середні зарплати і оптимізувати роботу. З іншого боку, в пік сезону, готелі і ресторани змушені звертатися до аутсорсингу, а клієнти відчувають нестачу кваліфікованого операційного персоналу. Українські готелі, ресторани і кафе як роботодавці, конкурують з закордонними, при цьому їм необхідно забезпечувати якісне обслуговування і виконувати бізнес-завдання.
У сфері українського готельно-ресторанного бізнесу як і раніше спостерігається плинність кадрів, але завжди залишаються затребуваними професійні маркетологи, співробітники кухні і обслуговуючий персонал. Одна з найбільш високооплачуваних професій сфери – шеф-кухар. Кількість кафе і ресторанів в Україні неухильно зростає, і для того, щоб вистояти в конкурентному середовищі, закладам потрібно дотримуватися певної концепції, яку повинен підтримувати весь персонал. І тут важливу роль відіграє робота керуючих, маркетологів, digital-менеджерів.
Рекрутингова компанія NRG довгий час успішно займається підбором персоналу в напрямку HoReCa. Ми займаємося пошуком кадрів для готельно-ресторанного бізнесу на такі посади:
У нашому портфоліо кейси з підбору фахівців і менеджерів готельно-ресторанного бізнесу для Dream Hostels, Rixos-Prykarpattye Resort, EastForce (Момо), Ресторани Сави Лібкіна (раніше – Ресторанна компанія «Реста») та інші компанії.
Примітка: з компаніями, які воліють не афішувати публічно роботу з рекрутинговими компаніями, дотримуються жорстких норм внутрішніх і зовнішніх комунікацій і взаємин, NRG співпрацює на умовах конфіденційності. Довіряючи вирішення важливих кадрових питань нам, ви отримаєте якісний оперативний результат.